Prachařová (33) pod palbou kritiky! Její rozhodnutí ostatní matky nevydýchaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachařová (33) pod palbou kritiky! Její rozhodnutí ostatní matky nevydýchaly

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát)

Dvojnásobná maminka Agáta Prachařová se pochlubila na Instagramu snímkem, jak vyzrála na špatnou náladu její malé dcery, Miu totiž trápí rostoucí zoubky. Starostlivé mamině se ale dostalo velmi nepříjemné kritiky…

Prachařová totiž už nevydržela jen bezmocně poslouchat dceru Miu, které rostou zuby. Nepříjemnou situaci jí tedy vylepšila lízátkem a usazením do chodítka. Jenže to se mnoha ostatním matkám nelíbí.

„Mně přijde smutný rvát tak malým dětem chodítka a sladkosti, jen aby měla matka klid,“ stojí v jednom z komentářů u snímku. Další lidé se pozastavují nad tím, jakým způsobem Agáta tají identitu dcery. „Nedovedu si představit, že jako matka vezmu fix  a pomaluji obličejíček mojí milovaný holčičky a ještě to vystavím… to je nechutný,“ ozvala se další maminka.

Agáta Prachařová: Do plavek už nepůjdu! Kritiku jsem obrečela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
21. 6. 2018 • 12:32

Ať je to jak chce, tahleta Agáta se všema svejma Kryšpínama a Miama je ostudou Žilkovic rodiny. A Stropnickýmu taky radost dělat nemůže. To bych se divila, kdyby ano!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.