Gabriela Vránová (†78): POSLEDNÍ TELEFONÁT PŘED SMRTÍ. Slova plná dojetí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gabriela Vránová (†78): POSLEDNÍ TELEFONÁT PŘED SMRTÍ. Slova plná dojetí…

Gabriela Vránová
Gabriela Vránová (Foto Aha! – Daniel Černovský, archiv G. Vránové)

Ta slova uslyší do konce svého života! Sestra zesnulé Gabriely Vránové (†78) prozradila, co si řekly v posledním telefonátu. A pak se vydala na dlouhý let do rodného Česka, kde se chce s milovanou sestrou rozloučit.

„Naposledy jsem ji slyšela v sobotu v 0:38. Volaly jsme si,“ svěřila deníku Aha! Miriam Vránová (59). „Elinka, jak jsem jí říkala, byla v nemocnici, ale věřila, že ji po víkendu pustí. Probraly jsme všechno možné a já jí slíbila, že za ní brzy přiletím,“ pokračovala ve vyprávění Vránová. „Na konci telefonátu jsem jí řekla - posílám pusu, zítra zavolám! A ona mi odpověděla - tak dobrou, zlatíčko, pusu,“ dodala Miriam se slzami v očích.

O osm hodin později, mezi osmou a devátou ranní, herečka vydechla naposledy. Podle informací Aha! u ní rok a půl po operaci rakoviny tlustého střeva došlo k selhání ledvin, které jí lékaři v nemocnici už několikátý den vyšetřovali. „V pondělí měla jít domů. Tak moc se těšila,“ svěřil uplakaným hlasem tajemník herečky Jiří Zbořil (43).
Poslední rozloučení s Gabrielou Vránovou se odehraje v pátek od deseti hodin dopoledne ve vinohradském divadle.

Přiletí ve čtvrtek

Zdrcená sestra Gabriely Vránové dorazí do Česka už zítra. „Přiletím ve čtvrtek a připojím se k truchlící rodině,“ svěřila Miriam.

 Gabriela Vránová (†78) z Chalupářů: Jak mě Sovák obtěžoval!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.