Privilegium královského švagra? Je jediný chlap v base plné žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Privilegium královského švagra? Je jediný chlap v base plné žen!

Iňaki Urdangarin dostal skoro šest let, odpyká si je vlastně na dobrovolné samotce.
Iňaki Urdangarin dostal skoro šest let, odpyká si je vlastně na dobrovolné samotce.  (Foto Reuters)

Pět let a deset měsíců stráví švagr španělského krále Felipeho VI. obklopen skoro výhradně ženami. Harém? Kdeže, kriminál!

Iňaki Urdangarin (50) bude pykat za mnohamilionovou zpronevěru veřejných fondů a daňové podvody. A sám si vybral ženskou věznici!

Totiž takhle: nápravné zařízení Brieva má i mužskou sekci, avšak v ní kromě manžela královy sestry, infantky Cristiny (53), jiný vězeň není. Zbytek káznice je naplněn ženskými trestankyněmi...

Iňaki Urdangarin dostal skoro šest let, odpyká si je vlastně na dobrovolné samotce.

Není jasné, zda se spoluvězeňkyněmi přijde někdejší házenkář světového věhlasu, do styku třeba v knihovně. Každopádně má povoleny návštěvy, jednou týdně ho smí navštívit například manželka. Ta je volná, soud ji totiž obžaloby v téže kauze zpronevěry víc než 162 milionů korun z veřejných prostředků na sport zprostil.

Vězeňská správa je každopádně za Urdangarinovu volbu ráda, v běžné věznici by celebritě mohlo od spoluvězňů leccos hrozit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.