Zdrcená Basiková po smrti matky: Útěchu hledala u... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdrcená Basiková po smrti matky: Útěchu hledala u...

Basikovou smrt maminky velmi zasáhla.
Basikovou smrt maminky velmi zasáhla. (Blesk – Martin Hurda, archiv)

Nevykašlal se na ni, i když jejich manželství už skončilo. Bára Basiková (55) má po smrti matky Daniely (†73) oporu v bývalém manželovi Petru Polákovi (39).

Zpěvaččina matka zemřela v neděli a hned v pondělí se Petr exmanželce ozval. Dobře věděl, jak mizerně jí je. „Šli jsme na společnou snídani,“ prozradil deníku Aha! Polák. Připadá mu přirozené, že Báře okamžitě nabídl pomoc. „Jsem jí oporou, jako ona mně. Máme spolu dobré vztahy,“ dodal producent a příležitostný herec. Podle jeho slov se vídají dost často, a hlavně – mají spolu syna Theodora (9).

Právě kvůli němu si Petr po rozvodu našel bydlení jen 350 metrů od bytu, kde žije Bára s Theem. Chce být se synem tak často, jak jen to půjde. A nyní, když musí zpěvačka zařizovat smutné věci kolem pohřbu a pozůstalosti své maminky, je tak alespoň po ruce. Třeba vyzvedává syna ze školy, občas ho i do ní vozí. Sama Bára je ještě ze smrti mámy v šoku. „Jsem v těžké situaci,“ přiznala Aha! zpěvačka.

 A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.