Andrej Hryc po smrti syna: Chuť do života je zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andrej Hryc po smrti syna: Chuť do života je zpět!

Andrej Hryc
Andrej Hryc (Blesk – Pavel Machan a Vavfilm)

Přežít vlastní dítě je to nejhorší, co může rodiče potkat. Své o tom ví herec Andrej Hryc (68), který přišel o svého jediného syna Huga (†22). V ten moment se mu zhroutil svět, do toho se dostal do dluhů a hrozilo mu, že přijde o všechno. Nyní se zdá, že se na herce usmálo štěstí a smůla se zlomila.

Po dlouhém utrpení, kdy jeho syn Hugo (†22) bojoval s rakovinou varlat, přišla další rána. Ačkoliv nad krutou nemocí zvítězil, smrt si na něj počíhala jinde. Krátce před Štědrým dnem při divoké jízdě autem zemřel. Jeho vůz se při nárazu do sloupu rozpůlil a Hugo neměl žádnou šanci přežít.

Poté, co se to herec dozvěděl, prohlašoval, že nemá důvod žít. Finanční problémy, které v té době herce tížily, mu také nepřidaly. Mnozí se báli o jeho zdraví. Jen díky silné vůli a víře, že snad brzy najde opět chuť žít, se herec dokázal vzpamatovat.

Po letech utrpení a bolesti, kterou mu způsobila smrt syna, je nyní herec opět šťastný. Radost mu dělá dcera, jež jde v jeho filmařských stopách. „Jsem hrdý na svou dceru Wandu, protože slaví velké úspěchy s filmem Čára, na kterém jsem se mohl podílet,“ svěřil se Hryc magazinu Sedmička.

Film se dočkal velkého uznání a z toho má pochopitelně Hryc velkou radost. „Jsme opravdu šťastní, je to důkaz toho, že je to kvalitně odvedená práce, a úspěch nás těší. Hlavně, že se divákům líbí, to je pro mě odměna,“ řekl Hryc magazinu Sedmička.

Díky tomu, že si sám ve filmu, který získal velký úspěch, zahrál, dostal Hryc znovu energii a chuť do práce. Další nabídky má prý na stole a je rád, že finanční problémy z dřívějška jsou pryč.

 Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.