Kyrgyz usnul za volantem a vjel na chodník: Probral se, až když kosil lidi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kyrgyz usnul za volantem a vjel na chodník: Probral se, až když kosil lidi...

Kyrgyz usnul za volantem v Moskvě a vjel na chodník
Kyrgyz usnul za volantem v Moskvě a vjel na chodník (Foto YouTube.com, Reuters)

Po dvacetihodinové šichtě toho měl Chyngyz Anarbek Uulu už dost a tak usnul. Jenže se to stalo za volantem právě jedoucího taxíku. Probral se až v okamžiku, kdy už kosil lidi na chodníku v Moskvě. V tu chvíli navíc nedopatřením sešlápl plyn... Je skoro zázrak, že nikoho nezabil a zranil jen sedm lidí.

Policie už muže původem z Kyrgyzstánu zatkla a podrobila výslechu. A i když ruská média těsně po incidentu naznačovala, že byl opilý, vyšetřovatelé tuhle verzi vyloučili. K nehodě došlo asi dvě stě metrů od Rudého náměstí. „Velmi toho lituju, nechtěl jsem to udělat,“ vysvětloval Uulu policistům. Jeho slzy je ale příliš neobměkčily. Nepomohly mu ani záběry z bezpečnostních kamer, které odhalily, že se z místa činu snažil pláchnout, ale zabránil mu v tom dav lidí, který ho pronásledoval.

Na videu je jasně vidět, že taxikář prudce vybočil ze stojící kolony a najel na chodník, kde srazil několik chodců. Zastavil až po nárazu do dopravní značky, následně se ale pokusil opět rozjet, v čemž mu zabránili kolemjdoucí, kteří se k jeho vozu vrhli.

Stav zraněných je s výjimkou jedné ženy, která byla zraněna vážně, uspokojivý. Podle lékařů ale žena není v ohrožení života. Mezi zraněnými jsou dva mexičtí fanoušci, kteří do Ruska přijeli na fotbalový šampionát, Ukrajinec a Rusové.



Přečtěte si
6010
18. 6. 2018 • 15:10

A to mu někdo věří? On je velký hérec.Nasadil chmurný výraz a oni mu ten omyl snad uvěří.Ale jako výmluva je to dobré.Oni ti darebáci jsou na výmluvy experti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.