Karolína Plíšková: Předvedla káru pro MIMINKO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Karolína Plíšková: Předvedla káru pro MIMINKO!

Karolína Plíšková překvapila.
Karolína Plíšková překvapila. (Robert Klejch)

Do míčku nebude mlátit věčně. Však se taky Karolína Plíšková (26) poctivě připravuje na život po tenise. A fanoušky možná překvapí, o čem všem na vrcholu kariéry přemýšlí.

Všechno odstartovalo nevinně. Kája včera od sponzora vyfasovala zbrusu nový Mercedes GLS za více než 1,9 milionu korun. Říkáte si, kde je problém? Bývalá světová jednička nemá řidičák! „Ale už mám naplánované první jízdy v autoškole,“ říká odhodlaně. „Přece jen to auto někdy chci mít a vlastně musím mít,“ přiznala Kája, proč se žene do autoškoly.
Kdo by ale čekal, že za volant ji táhne vidina rychlé jízdy, je na omylu. „Jednou budu mít děti, a přece s nimi nebudu jezdit taxíkem,“ překvapila myšlenkami na mateřství.

A vlastně proč ne? Se snoubencem a manažerem Michalem Hrdličkou (29) má před svatbou a s řidičákem v kapse by nebyl problém v pohodlné káře odvézt mezi turnaji miminko i s kočárkem na hlídání babičce s dědou. „Rodiče mám mimo Prahu, takže bych tam mohla kdykoliv zajet,“ maluje si rodačka z Loun. Tak co myslíte, kdy do toho natvrdo praští?

 Karolína Plíšková dostala své první auto, ale ještě neumí řídit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.