Milující muž (84) se učí zacházet s make-upem: Chce malovat manželku (83), která slepne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milující muž (84) se učí zacházet s make-upem: Chce malovat manželku (83), která slepne!

Tipy a triky získali od vizážistky Rosie.
Tipy a triky získali od vizážistky Rosie. (Foto Profimedia.cz)

Taková láska a starostlivost se jen tak nevidí! Když se začal Moně Monahan (83) z Irska zhoršovat zrak, přihlásil se její manžel Des (84) na kurzy líčení, aby ji mohl zkrášlovat, až zrak úplně ztratí.

Mona trpí na postupné zhoršování zraku a jednoho dne úplně oslepne. „Její vidění se každým dnem zhoršuje, tak jsem si řekl, že čím dřív se ji naučím líčit, tím líp,“ vysvětluje Des, kterému záleží na tom, aby se jeho žena cítila a vypadala co nejlépe, i když se nebude moct vidět v zrcadle. Pár tedy začal loni v říjnu navštěvovat kurzy líčení v obchodním centru poblíž jejich bydliště, kde se seznámili s vizážistkou Rosie O’Driscoll (43).

Přátelství přes líčidla

„Když jsme Rosie v obchodě navštívili, prostě jsem vzal do ruky různé štětce a začal jsem se jí vyptávat, jak mám líčidla nanášet,“ popisuje Des. S Rosie se manželé okamžitě spřátelili, a dokonce se vídají i mimo vizážistické hodiny. „Dává nám hodiny od loňského října, ale už teď jsem si tak jistý, že bych mohl vést své vlastní vizážistické kurzy,“ chlubí se Des.

Des chce, aby se Mona cítila stále krásná.

„Des a Mona jsou naprosto úžasný pár. Tím, že se ve světě make-upu pohybuji, vím, že líčení pomáhá lidem cítit se dobře,“ chválí Rosie starostlivého manžela, který se v malování tak zlepšil, že už dokáže Monu nalíčit naprosto samostatně. „Des dokonce používá i oční linky, které bych si sama aplikovat nezvládla,“ potvrzuje um manžela Mona. Jejich příběh tak dokazuje, že člověk se může novým věcem učit celý život, nehledě na věk.

Des už zvládne Monu nalíčit úplně samostatně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.