Překvapivá reakce Dády na nabídku sexu od Soboty! Co řekla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Překvapivá reakce Dády na nabídku sexu od Soboty! Co řekla?

Měla co dělat, aby se před dotyky Soboty ubránila.
Měla co dělat, aby se před dotyky Soboty ubránila. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Kdekdo by čekal, že Dagmar Patrasová (62) bude na Luďka Sobotu (75) nesmírně nazlobená, když ji na předčasné oslavě 80. narozenin Jiřího Krampola v opilosti osahával a dělal jí nemravné návrhy. Opak je ale pravdou! Dáda se na něj nezlobí! 

Měla to být pořádná oslava narozenin kamaráda, místo toho musela odrážet sexuální útoky opilého kolegy. Luděk se před zraky všech přítomných, včetně fotografů, sápal po Dádě a nabízel jí sex na lavičce u hřbitovní zdi.

„Ty fotky nejsou moc hezké a nemám z toho radost. Ale na Luďka se nezlobím. Mám pochopení pro to, když se někdo opije...“ překvapila Dáda Patrasová svou odpovědí.

„Naše přátelství je dlouholeté a taková pitomina ho nemůže pokazit. Navíc u toho seděla i Luďkova manželka Adina, a tu mám snad ještě raději než jeho. Tak jsem nad tím mávla rukou a život jde dál,“ svěřila deníku Aha! manželka Felixe Slováčka (75).

Luděk se Dádě omluvil

Dáda svojí raekcí dokázala, že je velkorysá a umí odpouštět. Navíc Sobota se jí podle informací Aha! hned druhý den hluboce omlouval.

 Dáda Patrasová - kolega ji obtěžoval.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
16. 6. 2018 • 11:32

Ze svého mládí znám řadu dívek, které řádily jako utržené, když jim jeden sáhl na kozy. Dneska se přiznávají, že toho litují. Je vidět, že Dáda je už dospělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.