Berbrova Dáša: Sama v ruské ruletě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Berbrova Dáša: Sama v ruské ruletě!

Ať si holka užije! Roman pustil Dášu na Ural.
Ať si holka užije! Roman pustil Dášu na Ural. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Sport – Pavel Mazáč, Getty Images, fotbal.cz)

Navařila Romanovi na pár dnů gulášek a vrazila ho na chalupě v západočeské vísce Žerovice do mrazáku. Pro sebe usmažila dva řízky, šoupla je mezi chleby a tramtadadááá do Ruska.

Dagmar Damková (43) jako jediná reprezentuje Česko na mistrovství světa. Životní partnerka nejmocnějšího svazu tuzemské kopané Romana Berbra (63) je delegátkou FIFA. Ruleta 64 zápasů šampionátu se roztočila a žena, které exrozvědčík komunistické StB Roman říká: „Polomanželka,“ bude svýma uhrančivýma hnědýma očima dohlížet na rozhodčí.


Diety z kasy světové asociace, rauty, večírky, to jen jedna strana rublu. Tou druhou jsou arbitři. Bývalá sudí Dagmar musí ohlídat, aby i při premiérovém použití videosystému VAR neudělali víc škody než užitku. Začne už dnes Nizozemcem Kuipersem při mači Egypt – Uruguay.


„Přípravám a zavedení VAR se věnovalo opravdu velmi mnoho času, šlo o důkladný projekt. Pevně věřím, že vše bude ve prospěch fotbalu. Ze všeho nejvíc bych si ale přála, aby rozhodčí VAR potřebovali co nejméně. To by znamenalo, že si na hřišti vedou dobře,“ zadoufala Dáša.  „Samozřejmě se na takovou zkušenost moc těším, v Rusku je ta atmosféra mistrovství cítit na každém kroku,“ dodala Dagmar Damková plná očekávání.

Tyhle mače Dagmar zkontroluje
Egypt – Uruguay
Francie – Peru
Japonsko – Senegal
Mexiko – Švédsko




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.