Rychlý se znovu oženil: K oltáři v trenýrkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rychlý se znovu oženil: K oltáři v trenýrkách!

V rámci noční můry byl Rychlý v trenýrkách a Etzler v brnění.
V rámci noční můry byl Rychlý v trenýrkách a Etzler v brnění. (Foto TV Nova)

Na tuhle veselku Petr Rychlý (52) jen tak nezapomene. Když si jako primář Čestmír Mázl bral Michaelu Badinkovou (39) neboli doktorku Alenu Rytířovou, musel být u oltáře ve spodním prádle!

Za všechno může fantazie scenáristů, kteří si pro poslední díl sezony vymysleli nejen svatbu, ale i noční můru, která se zdá Mázlovi večer před obřadem. „Byl to moc hezký pocit, no. Zkuste si to někdy. Vemte si trenky a běžte si stoupnout před padesát lidí!“ radí Rychlý se smíchem.

Kdo si natáčení naopak užil se vším všudy, byla Badinková. „Svatební šaty jsem si vybrala sama. Byly jsme s kostýmní výtvarnicí ve svatebním salonu a vyzkoušela jsem tam asi desatery. Moje postava je v devátém měsíci těhotenství a vybrat hezký model, do kterého by se vešlo bříško, dalo docela zabrat,“ říká herečka.

V rámci seriálové svatby dodržela i všechny tradice – měla něco modrého, nového i půjčeného. „Modré náušnice jsou moje, nosím je stále. Nové a současně půjčené jsou šaty. A půjčené mám i bříško! Měla jsem i podvazek, ale na něm byl upevněný mikroport (bezdrátový mikrofon kvůli zvukařům, pozn. red.),“ vypočítává Badinková, která se obává o budoucnost doktorky Rytířové.

„Aleně bych přála, aby neumřela, aby byla zdravá holka, porodila zdravé miminko a hodně se smála,“ neříká herečka jen tak. Postava Mázla je totiž označovaná jako prokletá. Všechny herečky po jeho boku v seriálu umírají!

3 novinky po prázdninách

1) Do kamenické nemocnice nastoupí MUDr. Jan Sekora, kterého hraje Jan Hájek (39).

2) Vrátí se doktorka Marika Lukáčová v podání Andrey Kerestešové Růžičkové (33).

3) Alenu, kterou hraje Badinková, čekají testy kvůli narozenému dítěti, které není Mázlovo, ale Rytířovo.

Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
14. 6. 2018 • 15:11

doktor Mázl v podání Rychlého se stal nejtrapnější postavou celého seriálu..... dávno tam neměl být.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.