Top Gun 2: Maverick ve formě! Zato Iceman a milenka sešli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top Gun 2: Maverick ve formě! Zato Iceman a milenka sešli...

Legendární Top Gun
Legendární Top Gun (Foto Instagram, Paramount, Facebook, Profimedia.cz)

V Kalifornii se právě točí pokračování nejúspěšnější reklamy na americké námořnictvo a letectvo, totiž trháku Top Gun (1986). Tom Cruise (55) se opět stane Maverickem a vrací se i Val Kilmer (58) jako jeho parťák a rival Iceman.

„Budeme mít veliké, rychlé mašiny,“ lákal už loni Cruise. Později přidal svou fotku s ikonickými leteckými brýlemi a jednou z oněch mašin. Jelikož jsou už F-14 Tomcat (»Kocour«) ve výslužbě, přesedlal Maverick na škaredější F/A-18 Super Hornet (»Sršeň«). Nejmodernější F-22 či F-35 horkokrevnému pilotovi nesvěřili...

Zároveň se však příběh přesune od někdejších dobrodružství stíhacích pilotů a bude reflektovat dnešek, kdy mají větší úlohy drony.

Iceman bez hlasu

Val Kilmer se o chystaném pokračování a své účasti prořekl už roku 2015, pak se omlouval, že to byla jen předběžná dohoda s produkcí. Ale teď byl skutečně viděn na natáčení.
Otázkou zůstává, jak se filmaři popasují s jeho hlasem. Val totiž nedávno bojoval s rakovinou hrtanu a dost špatně a divně mluví. „Zním, jako bych měl v puse pytlík kuliček,“ směje se. 

Charlie? Spíš ne...

Naopak to nevypadá na návrat Kelly McGillis (60), která v prvním díle ztvárnila Maverickovu psycholožku a milenku Charlie. Přece jen k ní léta (potažmo plastičtí chirurgové) nebyla tak milosrdná jako ke Cruisovi. Ani o představitelích ostatních rolí se nic neví. Vrací se nicméně producent Jerry Bruckheimer či skladatel Harold Faltermeyer.

Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.