Igor Bareš: Krade na hřbitovech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Igor Bareš: Krade na hřbitovech!

Igor Bareš
Igor Bareš (Profimedia.cz, ara)

Umělci mají často nejrůznější a často velmi netradiční záliby a neřesti. Například herečka Jaroslava Kretschmerová (62) si libuje v ochlupení! Zato herec Igor Bareš (52) se vyžívá v něčem úplně jiném! Magazinu Sedmička se přiznal, že má slabost pro hřbitovy, ze kterých si čas od času odveze nějaký »suvenýr«.

Bývalý člen Národního divadla přiznal, že si z hrobu slavných osobností i zcela neznámých lidí často vozí nejrůznější drobnosti a skladuje je na své chalupě na Českolipsku.

„Byli jsme v Mnichově Hradišti a večer jsme šli na procházku kolem tamního kostela, u kterého byl kdysi hřbitov. Oni ho sice zrušili a ostatky přemístili do místní kostnice, ale když jsem to místo obcházel, našel jsem skutečnou lidskou pažní kost, což nám potvrdila naše příbuzná, která je patoložka,“ popsala magazinu Sedmička Bareš svůj zážitek.

Herec si tedy odváží ze hřbitova »suvenýry« nejen od cizích lidí, ale také od známých osobností. Ze hřbitova, kde je pochován Jaroslav Hašek, autor Švejka si herec odvezl kousek hlíny a od hrobu nejslavnějšího českého loutkaře Matěje Kopeckého si odvezl kousek omítky.

„Třeba od hrobu autora České mše vánoční Jakuba Jana Ryby v Rožmitále pod Třemšínem jsem si přivezl větvičku ze stromku, který roste těsně vedle něj,“ řekl herec magazinu Sedmička. Co dělá herec s věcmi, které si z posledního místa odpočinku lidí odveze, těžko říct, dle jeho slov, má doma podobných drobností už tolik, že by si časem mohl otevřít muzeum!

Proč se Igor Bareš musí při dabingu skoro svlékat? Podívejte se!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
josefvyskoc
17. 6. 2018 • 07:17

zavřít ho, až zčerná !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.