Fekální trapas striptérky Novákové (62): Udělala kotoul a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fekální trapas striptérky Novákové (62): Udělala kotoul a…

Miss Sugar dělá striptýz po svém. Cílem je lidi pobavit, říká dáma v letech.
Miss Sugar dělá striptýz po svém. Cílem je lidi pobavit, říká dáma v letech. (Koláž Blesk.cz)

Její komická show baví celé Česko! V průběhu jejího vystoupení třeba můžete vidět, jak ňadry dusí muže a mnoho dalších zajímavých kousků. Eva Nováková (62) ale přiznala, že akrobacie ji dostala i do velmi trapné situace.

Eva Nováková alias Miss Sugar se ke striptýzu dostala až ve 45 letech, do té doby pracovala jako učitelka v mateřské školce. Jenže pak o práci nečekaně přišla. „Kamarád mi tehdy řekl, ať zkusím striptýz. A tak jsem ho poslechla. Vysvlékla jsem se neohlášeně na jedné diskotéce, odkud mě následně vyvedli,“ vzpomíná Eva na těžké začátky.

Jenou se dokonce stalo, že na ni v průběhu vystoupení házeli řízky a s novým povoláním zpočátku příliš nesouhlasila ani její rodina. „Ale jakmile dcera pochopila, že nám to vydělává a dokonce slušně vydělává, přestala mě soudit a začala podporovat,“ prozradila Eva, která se svlékáním živí už 17 let.

O stresové situace nemá Eva v práci nouzi. Už dvakrát si na parketu zlomila nohu a nevyhýbají se jí ani velmi trapné situace. „Také se mi stal nepříjemný zážitek s bobkem. Udělala jsem kotrmelec a byla tam, na zemi. Rychle jsem ho popadla do kalhotek a v druhé ruce svírala klobouk, do kterého jsem vybrala slušnou částku,“ svěřila Blesku se smíchem.

Přestože už není nejmladší, se striptýzem rozhodně končit nehodlá. „V oboru bych se chtěla udržet, co nejdéle to půjde, třeba jednou jako manažerka holek,“ dodala Miss Sugar s tím, že záleží hlavně na jejím zdravotním stavu.



Přečtěte si
6010
16. 6. 2018 • 09:58

Neskutečně odporné.

ellenic
10. 6. 2018 • 13:04

Tak tahle paní se ztrapnila nejen fekálním trapasem, ale hlavně tím co ve svém věku dělá . Bývalá učitelka mateřské školky, tím je to ještě smutnější .S takovým tělem běhat po pódiu nahá, je vidět, že jí tohle asi netrápí. Sebevědomí musí mít hodně pošramocené, když se sníží k něčemu takovému. Tolik profesí a ona se svlékne a dělá ze sebe striptérku . Její rodina ji podporuje, protože jí to hodně sype. Ale za jakou cenu . Hrozné a pro mne nepochopitelné, ale já jsem v klidu, taková primitivnost mi nehrozí. Jsem normální a v pohodě. Jak já miluji svoji práci ve škole .

ganisu
9. 6. 2018 • 18:26

Každej kdo si pozve tuhle "nádheru" na stripšou. Je uchyl a měl by být poddohledem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.