Divoký tanec agenta FBI: Metal přemety a... Postřelil hosta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Divoký tanec agenta FBI: Metal přemety a... Postřelil hosta!

Jak tanečník po pistoli sáhl, vyšel výstřel.
Jak tanečník po pistoli sáhl, vyšel výstřel. (Reprofoto YouTube)

Příslušník FBI se na večírku až příliš odvázal, k tragickým následkům chybělo jen maličko. Při divokém tanci mu vypadla z pouzdra za pasem zbraň, načež se ji snažil chvatně sebrat a... Třeskl výstřel! Kulka zranila jednoho přihlížejícího!

Vše zachytil kdosi na video. Agent nebyl zrovna ve službě, šel se bavit. Pistoli měl ovšem s sebou, nabitou a snad i špatně zajištěnou. Při hudbě se pěkně rozparádil, jeho křepčení sledovala celá společnost. Vyvrcholením byl přemet vzad, jenže jak se ocitl hlavou dolů, vyklouzla mu pistole. Okamžitě po ní sáhl, jenže při tom stiskl spoušť a střela trefila jednoho z oslavujících mužů, který pak skončil v sanitě a nemocnici! „Nebyla to vážná zranění,“ ujišťuje mluvčí denverské policie Marika Putnam.
Viník jako by si ani neuvědomoval vážnost situace. Video ukazuje, kterak zbraň hned vrátil do pouzdra a omluvně zvedl ruce, jako by jen do někoho strčil na baru.

Na video divokého tance se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.