Hollywoodský hrdina vypadá jako smrtka! Je Johny Depp vážně nemocný? A přijede vůbec do Prahy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hollywoodský hrdina vypadá jako smrtka! Je Johny Depp vážně nemocný? A přijede vůbec do Prahy?

Depp se teď nejvíce věnuje vystupování s kapelou The Hollywood Vampires (Hollywoodští upíři) a příští středu by měl vystoupit v Praze!
Depp se teď nejvíce věnuje vystupování s kapelou The Hollywood Vampires (Hollywoodští upíři) a příští středu by měl vystoupit v Praze! (Foto: Profimedia.cz)

Má za sebou dost ošklivý rozvod a také několik soudů s bývalými kolegy. To vše se mohlo podepsat na současném vzhledu a zdraví Johnnyho Deppa (54). Herec je bílý jako stěna a hodně zhubl. Je vážně nemocný? A to má přijet příští týden do Česka!

Snímky Piráta z Karibiku po vystoupení ze soukromého letadla v americkém Bethlehemu děsí! Je vyhublý na kost! Fanoušci mají proto o něj velký strach a obávají se, jestli za radikální změnou jeho vzhledu není nějaká závažná nemoc. Podobně totiž chřadnou před očima například lidé s rakovinou.Jeho manažer ale všechny obavy shazuje a tvrdí, že se na herci zkrátka podepsala únava z dlouhého cestování.

Rozvod a soudy
Depp má poslední dobou velmi složité období. Dlouhé měsíce už se soudí s bývalou firmou, která měla na starosti jeho management. Tvrdí, že špatně spravovala jeho miliony. Představitele Střihorukého Edwarda nyní také žalují bývalí bodyguardi, jelikož je prý nutil pracovat v toxickém prostředí. Někteří z nich u něj přitom pracovali i v době, kdy byl ještě ženatý s Amber Heard (32). Ta se s ním loni rozvedla a obvinila ho ze závislosti na alkoholu, drogách a z domácího násilí. Depp nakonec herečce musel zaplatit rozvodové vyrovnání v hodnotě 154 milionů korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.