Překvapený Slováček na oslavě 75. narozenin: TVRDÝ ÚDER OD GOTTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Překvapený Slováček na oslavě 75. narozenin: TVRDÝ ÚDER OD GOTTA!

2013 Karel byl hvězdným hostem Felixových sedmdesátin.
2013 Karel byl hvězdným hostem Felixových sedmdesátin. (Foto Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz, ara)

Na oslavě 75. narozenin Felixe Slováčka chyběl velmi důležitý člověk jeho života! Parťák a kamarád Karel Gott (78). Slavík sice v programu galakoncertu nebyl, ale muzikant do poslední chvíle věřil, že se objeví jako překvapení večera.

„Karla jsem zval, ale bylo na něm, zda dorazí,“ potvrdil Felix. „Třeba se mu v tom horku nikam nechtělo,“ dodal oslavenec, na němž bylo vidět, že mu jeho parťák na oslavě scházel. Vždyť na svých sedmdesátinách Gotta měl – a to jak na jevišti, tak na soukromé párty.

Třeba nešlo o horko, ale hořkost, která může v Gottovi být po události z roku 2013. Tehdy o něm Slováček v soukromém, ale pro okolí velmi slyšitelném rozhovoru se Sisou Sklovskou (52) a jejím manželem Jurajem Lelekesem (68), prohlásil: „Když si to vybavím, tak to nemůžu slíbit. Protože on je nevyzpytatelný kok*t poslední dobou.“ Natočila ho při tom slovenská televize Markíza. Oba pánové si celou věc už vyříkali, ale co když v Mistrově rozhodování jít, či nejít na oslavu hrála roli?

Uniklo ze »zakázaného« koncertu
Ostříhaný Martucci
S novou vizáží se na koncertě ukázal také italský hrabě Domenico Martucci (41). Ten se pochlubil mladou, půvabnou blonďatou přítelkyní. Bývalý milenec tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) si za dobu, co se neukazoval na veřejnosti, ostříhal své kučery.


Expremiér Nečas žádal ochranku!
Mezi pozvanými hosty byl expremiér Petr Nečas (53), který dorazil ruku v ruce s manželkou Janou, dříve Nagyovou (53). Se Slováčkem se dobře znají z recepcí na ruské ambasádě. Když před divadlem spatřili fotografy, vyžádali si ochranku! „Vadilo jim, že je venku fotí. Tak někomu zavolali a oni pro ně došli,“ popsal Aha! očitý svědek.

Nezvaná Dáda zůstala doma
Na seznamu hostů naopak chyběla oslavencova stále ještě zákonitá manželka Dáda Patrasová (62). Vše totiž probíhalo pod bedlivým dozorem jeho oficiální milenky Lucie Gelemové (35). Na oslavě se tak neobjevila ani řada dalších Felixových známých a zákaz vstupu platil i pro drtivou většinu médií.

Bratr pilot a zpívající děti
K pětasedmdesátinám přišly tátovi popřát všechny tři jeho děti. Zatímco nejstarší dcera René (40) z prvního manželství seděla v publiku, syn Felix (34) a dcera Anna Julie (22) zpívali na jevišti. Na koncertě byl i Slováčkův bratr, bývalý pilot Jaroslav. Gelemová zase vyvedla svou mladší sestru, kterou doprovodil její přítel.

Na video s Felixem Slováčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
31. 5. 2018 • 14:53

Domnívám s e, ž e "MIstr" nešel proto, jelikož nebyla zvaná manželka oslavence, ale jakás dorota. V tomto s ním dost vyjímečně musím i souhlasit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.