Ujfaluši má novou sexy kočku: Randí s omalovánkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ujfaluši má novou sexy kočku: Randí s omalovánkami!

Tomáš Ujfaluši (40)
Tomáš Ujfaluši (40) (Foto ara)

Srdce mu zase hoří touhou. Aby ne. Nová láska Tomáše Ujfalušiho (40) je pořádně horké zboží. Milostné vzplanutí v něm zažehla sexy novinářka Markéta Křivánková. 

Poslední vážný vztah někdejšího fotbalisty Sparty či Fiorentiny skončil před pěti lety. Od rozchodu s Miss ČR 2009 Anetou Vignerovou byla tak jedinou dívkou v jeho životě dcera Kačenka, které věnoval každou volnou chvíli.

S životem starého mládence je ale konec. „Jsou spolu už přes půl roku. Plánují dokonce společné bydlení,“ propálil jeho vztah s nymfou z bulváru zdroj z okolí zaláskovaných hrdliček.

Není to přitom poprvé, co se kolem téhle krasotinky motá známý kukuč. Kdysi randila s hercem Vojtou Kotkem, kterého později vyměnila za fotbalistu Sparty Lukášem Váchou.
Uhodnout, co k ní slavné muže táhne, není zvlášť těžké. Vždyť takovéhle tělo jen tak nějaká žena nemá! Její smyslné křivky pokryté rozsáhlou sbírkou tetování vytváří hodně svůdné omalovánky. Není divu, že si jejich vybarvování Tomáš tolik užívá...

 Ujfaluši o zlatokopkách: Poznám je, ale už je nepotkávám. Jedině kdyby…

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.