Mladou maminku (†29) našli ubodanou! Zatčen byl Jan (50) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mladou maminku (†29) našli ubodanou! Zatčen byl Jan (50)

Krásnou Irinu (†29) našli ubodanou v poli u Frnakfurtu.
Krásnou Irinu (†29) našli ubodanou v poli u Frnakfurtu.  (Instagram, Facebook, reprofoto Youtube)

Moldavanka Irina Aizina byla nalezena mrtvá v poli nedaleko německého Frankfurtu. Na těle měla 20 bodnořezných ran, i v obličeji. Podle policie byla po brutálním útoku k nepoznání. Její kabelka a šperky byly pryč.

Dva dny po nálezu jejího těla policie zatkla podnikatele Jana Maiema, se kterým ji prý pojily i obchody. Irina měla investovat nemalé peníze do jeho baru, jenže ten byl na pokraji krachu. V těžké situaci tehdy vymysleli lest, jenže ta byla brzy odhalena.


Majitel baru tehdy tvrdil, že do baru vtrhla skupina migrantů, kteří osahávali ženy. Irina mu vše dosvědčila a tvrdila, že je jednou z obětí. Pak se ale ukázalo, že si vše vymysleli kvůli publicitě. Podnik byl nakonec uzavřen a Irinu s Janem čekal soud.

Minulý týden se kráska měla s Janem sejít, chtěla totiž zpátky peníze, které mu půjčila. Jenže právě tato schůzka se jí zřejmě stala osudnou. Irinino mrtvé tělo našel pejskař v poli na předměstí Frankfurtu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.