Brutální lupič přepadl poštu: Ženu praštil »hasičákem«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brutální lupič přepadl poštu: Ženu praštil »hasičákem«!

Pošta, kde se přepadení odehrálo.
Pošta, kde se přepadení odehrálo.  (Foto Google Maps)

Zraněná úřednice a ozbrojenec na útěku! Neznámý surovec přepadl včera pobočku České pošty v Tupadlech na Kutnohorsku. Ženu za přepážkou zranil, ukradl peníze a zmizel. Policie po něm pátrá. 

Muž, oblečený do sportovní soupravy, přišel na poštu po desáté dopoledne, vytáhl nůž a na úřednici vyhrkl, že chce peníze. S kořistí pak uprchl. „Pátráme po muži, kterému je 40 až 45 let, je asi 170 centimetrů vysoký, má kratší hnědé vlasy a mluví česky,“ uvedla policistka Vendulka Marečková.

„Bližší podrobnosti nebudeme sdělovat,“ dodala. Podle informací Aha! ve chvíli, kdy se žena k lupiči otočila zády, popadl hasicí přístroj a udeřil ji do hlavy. Skončila v péči lékařů. Ozbrojenec nechal na poště balíček, takže na místo kromě kriminalistů musel i pyrotechnik. Ten později vyloučil, že by šlo o výbušný systém. V balíčku byl údajně elektrický větrák. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.