Než stačil doběhnout do křoví, malér byl na světě: Nahatý máchal trenky v Jizeře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Než stačil doběhnout do křoví, malér byl na světě: Nahatý máchal trenky v Jizeře

Než přijeli strážníci, chlapík už měl »vypráno« a byl oblečený v mokrém.
Než přijeli strážníci, chlapík už měl »vypráno« a byl oblečený v mokrém.  (Foto MP Mladá Boleslav)

Smích, úšklebky i vyděšené pohledy! To všechno způsobil muž, když nahý od pasu dolů kličkoval po Mladé Boleslavi. Strážníkům pak jen horko těžko vysvětloval, že není žádný zvrhlý chlípník.

Bylo krátce před osmou hodinou večer, když chlapík s trenýrkami v ruce pobíhal ulicí U Zastávky a budil pohoršení. V okamžiku, kdy si na břehu řeky Jizery sedl »na bobek« a zmíněnou část oblečení začal jako o život máchat ve vodě, hlídači nedalekého vývojového centra Škody Auto došla trpělivost a zavolal na městskou policii.

Ani úchyl, ani nemrava

Strážníci zastihli muže už oblečeného. Jal se jim vysvětlovat, že rozhodně neměl v úmyslu producírovat se na veřejnosti proto, aby zaujal ženské pohlaví. „Kolegům přiznal, že ho zničehonic přepadla náhlá potřeba, ale než stačil najít vhodné místo k tomu, aby ji mohl vykonat, bylo pozdě,“ popsal Aha! kuriózní situaci velitel strážníků Tomáš Kypta. Ochránci zákona muže důrazně upozornili, aby se podobné situaci napříště snažil vyvarovat a záležitost dál neřešili.

Chlapík poté odešel s tvářemi červenými hanbou a v mokrém směrem k domovu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.