Otazníky kolem Pomejeho: Přibral kvůli chlastu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Otazníky kolem Pomejeho: Přibral kvůli chlastu?

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Blesk:CNC_Malík)

Mocný démon alkohol si u režiséra Jiřího Pomeje (53) vyžádal velkou daň. Díky své závislosti přišel o milovanou manželku a dceru. Nyní se rozhodl, že svůj život od základu změní a podle svých slov již nepije a snaží se dostat zpět do formy. Dokonce přibral pár kilo, otázkou však je, zda díky alkoholu, nebo zdravým způsobem.

Zda-li se jedná jen o chvilkové »osvícení« nebo se opravdu rozhodl skoncovat se svou závislostí, ukáže až čas. Ačkoliv ještě před týdnem se objevila informace, že se opilý dobýval do bytu, ve kterém žije jeho manželka Andrea s dcerkou Aničkou, dnes je vše jinak a zdá se, že se blízká na lepší časy.

„Nekouřím a nepiju. Snažím se dostat do formy,“ řekl Expresu Pomeje, který sice vyhrál boj se zákeřnou rakovinou, ale se závislostí na alkoholu se potýká již léta. Ještě nedávno Pomeje vysedával se svými břevnovskými kumpány v hospodě nedaleko bydliště, dnes se prý snaží polepšit. Dokonce dobrovolně kontaktoval psychiatra Jana Cimického. „Jirka mi opravdu zavolal sám, objednal se a přišel. Myslím, že jsme si dobře popovídali a on pochopil, že alkohol jeho deprese naopak jen prohlubuje,“ potvrdil psychiatr Expresu.

Nejen, že se pokouší přestat úplně s alkoholem a kouřením, také se začal starat o svůj vzhled. „Přibral jsem tři kila, ačkoliv nejím nic pevného. Pavel Pásek mi přivezl nějaké míchané drinky a zvládám jíst polévky, na které chodím do nedaleké hospůdky,“ svěřil se Expresu Pomeje.

 Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
19. 5. 2018 • 13:29

co to znamena "že se blízká na lepší časy.", je to stejne jako kdyz se rika , ze se blyska na lepsi casy?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.