Olga Šípková (48): Jak být štíhlí v pokročilejším věku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Olga Šípková (48): Jak být štíhlí v pokročilejším věku?!

Olga Šípková žije zdravě.
Olga Šípková žije zdravě. (Foto: Dana Kolářová)

Olga Šípková, známá cvičitelka a mistryně světa ve sportovním aerobiku z roku 1997, sportem žije. Někdy dokonce maká tolik, že pak sotva stojí na nohou. Vzhledem k jejímu povolání, pomalu všechny dotazy k ní směřují na diety, zdraví a pohyb.

„Myslím, že většina lidí, ví jak na to. Existuje mnoho rad a pouček. Problém je, že lidé často hledají ty nejrychlejší cesty, což není dobře,“ odpověděla Šípková Sedmičce na otázku, co by podle ní měli lidé dělat, aby byli i v pokročilejším věku štíhlí a měli dostatek energie. Kromě toho prozradila její stravovací návyky. Dodržuje zdravou stravu nebo platí, že kovářova kobyla chodí bosa?

„Ne, jím zdravě, mám to ráda. Už jsem na scéně pětadvacet let a vím, že kdybych se přecpávala něčím nezdravým, bude to na mně hned vidět a také bych neměla vůbec žádnou energii. Navíc mi záleží i na tom, abych byla štíhlá. Myslím, že snad neexistuje žena, který by nechtěla vypadat dobře. Já jsem se posunula ve svém životě k tomu, že potřebuji mít energii. Bylo období, kdy mi začala v životě docházet, takže teď jím tak, abych ji měla. Následkem toho jsem i zdravá a štíhlá,“ prozradila hvězda aerobiku.

 Olga Šípková: Jím zdravě, protože si chci život užít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
20. 5. 2018 • 16:36

ty zase zvracíš pitomosti hloupý bellmeku. Sportuješ tak maximálně s koštětem a hubou v bulváru šmudlo

-bello-
20. 5. 2018 • 01:50

To, že se pořád hlídá v jídle je děsný.Zdravě jíst je správný, ale ... Já mám holt kliku, protože podváhu.Sportuju a jím hodně čokolád a zmrzlin a řízků.A je mi fajn.Sportovala jsem vrcholově, bez sportu se nedá žít, ale že by mě bavilo rajtovat jak Šípková to její aerodynamično , to ani náhodou

anka
19. 5. 2018 • 21:58

Nejde vubec o to, jestli mate deset kilo navic nebo ne - ale jde o to, jestli jste zdrava, spokojena a mate spoustu energie. Kazdy jsme to co jime.

tenerife
19. 5. 2018 • 19:12

Mluvíte mi z duše

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.