Trhovci seřezali zloděje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Trhovci seřezali zloděje

Pořádnou nakládačku dostal od trhovců mladý Němec (20).
Pořádnou nakládačku dostal od trhovců mladý Němec (20). (Foto ara)

Pořádnou nakládačku dostal od trhovců mladý Němec (20). V jednom ze stánků v Horní Folmavě na Domažlicku nedaleko hraničního přechodu ukradl brýle a pak ještě udeřil prodavačku.

Problémy začaly ve chvíli, kdy se mladík rozhodl koupit sluneční brýle za pět prstů. „Schoval je pod tričko a chtěl opustit stánek,“ uvedla policistka Dagmar Brožová. Jenže ho přistihla prodavačka a chtěla zboží zpět. To zloděje rozzuřilo. „Dal jí pěstí do břicha a do obličeje,“ popsala. Pak chtěl s kamarády v klidu odejít. Jenže je dohnala skupinka trhovců a nastala mela. „Zloděj dostal tyčí do hlavy. Pak se trhovci rozutekli,“ dodala Brožová. Zraněná trhovkyně skončila v domažlické nemocnici, mladíka převezli k ošetření do Německa. Případ rozplétají policisté.

Přečtěte si
jity
15. 5. 2018 • 10:53

Dobře mu tak hajzlovi, nemá krást. Cizinci si myslí, že tady mohou všechno, stačí jak se chovají v Praze. Bordel v bufetu, neuklidí po sobě tácek a roztahují se jako kdyby byli něco víc než nějací Češi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.