Moderátorka Kloubková (41) se svlékla do plavek: Přítel hlídá figuru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátorka Kloubková (41) se svlékla do plavek: Přítel hlídá figuru!

Zamilovaná Kristina Kloubková s přítelem Václavem Kunešem.
Zamilovaná Kristina Kloubková s přítelem Václavem Kunešem. (profimedia.cz)

Ve svých jednačtyřiceti letech se Kristina Kloubková může pochlubit postavou dvacítky. Nicméně moderátorka Televizních novin se v poslední době ztrácela před očima. Díky nové lásce přibrala už 4 kg.

Říká se, že láska prochází žaludkem a v případě Kloubkové to platí dvojnásob. „Už mám 52 kg. Nikdy jsem se necítila nijak vychrtlá, ale je pravda, že okolí mě na to upozorňovalo a Vašek mě neustále hlídá, abych pravidelně jedla. Já občas pro práci zapomenu třeba na oběd nebo na večeři,“ přiznala deníku Aha! blondýnka.

Na kilech navíc ale moderátorka zdárně pracuje i v těchto dnech na první společné dovolené s přítelem Václavem Kunešem (42) v luxusním Magic Hotelu Scheherazade v Tunisu. „Moc dobře tu vaří, takže Vašek je spokojený, protože nevím, co si mám dát dřív,“ směje se zamilovaná Kristina .
„Musím uznat, že byla hodně štíhlá. Tady v Africe dobře vaří, tak nabírání ještě podpoříme,“ svěřil svůj plán první společné dovolené Kristinin přítel, choreograf taneční skupiny 420PEOPLE.

Na video s Kristinou Kloubkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.