Dara po rozhodu s Rytmusem terčem nenávisti: Odpudivý útok na její mateřství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara po rozhodu s Rytmusem terčem nenávisti: Odpudivý útok na její mateřství!

Dara Rolins.
Dara Rolins. (Foto: Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, archiv)

Chudák holka! Jakoby nestačilo, že s bolestí v srdci ukončila svůj nejdelší milostný vztah. Jakmile dá totiž fotku na internet, hned se po zpěvačce plive. 

Před pár dny umístila Dara Rolins (45) na Instagram sexy fotečku svého odhaleného těla. Zřejmě se chtěla pochlubit vypracovanou figurou, kterou ji mohou závidět i o desítky let mladší dámy. Jenže ouha, místo pochvalných komentů se pod zpěvaččinou fotkou objevilo tohle: „Já nemám co závidět, já jsem schopná svému muži porodit děti." A co na to Rolins?  „Máš nějaký hlubší důvod, urážet mě? Co se je*eš do věcí, o kterých vůbec, ale vůbec nic neviš? Že se nestydíš, ty máma od dětí šlapat po tak tenkém ledě, jako je rození dětí a mateřství," kontrovala šokovaná Dara.

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
11. 5. 2018 • 07:30

V životě je vždy tzv. něco za něco.... jo Dara nemá nouzi peníze, ale v osobním životě to nebude žádná sláva, ten show byzznys to velmi ovlivňuje i ve vztazích....ale vše si nelze za peníze koupit

xcarodejka
10. 5. 2018 • 14:18

Být dobrá zpěvačka je jedna věc, matka ,manželka a Člověk, tak to je věc druhá. Může být někdo ve všem na výbornou? To těžko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.