Žilková (56) lomí rukama: Ta představa mě děsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Žilková (56) lomí rukama: Ta představa mě děsí!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (archiv Blesku)

Herečka Veronika Žilková se stala manželkou politika a přiznává, že to není úplně jednoduché. Celý život totiž byla zvyklá, že ona je tou hvězdou, jenže teď by měla stát hlavně za svým manželem.

Martin Stropnický mění ministerské křeslo za post velvyslance v Izraeli. „Představa, že bych se měla stěhovat do zahraničí, mě děsí,“ přiznala Veronika Žilková v rozhovoru pro Blesk pro ženy. Vzhledem k tomu, jak početnou má v Česku rodinu je to docela pochopitelné.

„Diplomatům se přitom všechny pozvánky posílají pro dva, prostě se počítá s tím, že vystupujete jako pár,“ vysvětluje. A dodává, že být manželkou tak vysoce postaveného muže je opravdu stresující. „Vlastně poprvé v životě musím hodně přemýšlet o tom, jak formulovat slova. Nebo mám hroznou starost, co si vezmu na sebe,“ dodala s tím, že na první cestu si asi desetkrát přebalovala kufr.

 Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
9. 5. 2018 • 09:28

Prolhana komediantka. Uz se nemuze dockat. A nemuzou se dockat ani lidi z Min.zahranici,kterym delala coby manzelka ministra svymi vymysly,pozadavky a priblblymi napady ze zivota peklo. Ta zenska se nejenze neumi chovat,coz uz takovou trhovkyni stejne tisic diplokurzu nenauci,ale navic velmi dobre vi, ze jde do nadherne, zeme do vaticky. Residence velvyslance je obrovska, se zahradou,par minut od more. Chudak Stat Izrael,to zas bude ostudy s afektovanou radoby honoraci.

marlen5
8. 5. 2018 • 08:07

Starosti a obavy paní Žilkové jsou zbytečné, protože ať si na sebe oblékne a navěsí cokoli, vypadá jak manželka maloměstského řezníka. Jení nevkus, který nahrazuje zářivými barvami, cingrlaty a de móde účesem, je obecně známý.Představa, že bude po boku manžela reprezentovat v zahraničí nás všechny, je strašná.A pokud se bude chovat jako doma, tedy jako infantilní patnáctka, způsobí, že se čechům bude smát i ten, kdo se ještě nesměje.

ellenic
8. 5. 2018 • 01:50

Tomu říkám starosti, většinou jen nářky Žilkové . Stropnický šel do politiky, tak ať je v klidu, má, co chtěl .

ivoadler
7. 5. 2018 • 13:19

Moc jí to přeju. Aspoň si odpočine od toho věčného trdlování.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.