Tohle všechno mu Meghan zatrhla! Princ Harry je pod pantoflem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tohle všechno mu Meghan zatrhla! Princ Harry je pod pantoflem

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Princ Harry (33) se doslova mění před očima. Časy, kdy ho Britové mohli vídat na ulici ve vytahaném tričku s hamburgerem a plechovkou přeslazené limonády v ruce, jsou pryč. Z floutka je elegán a vyznavač zdravého životního stylu, vždy pečlivě upravený. Pročpak asi? Odpověď je jednoduchá: Za vším hledej ženu. A není jí nikdo jiný, než Harryho snoubenka.

Americká herečka Meghan Markle (36) si prince pomalu utváří takříkajíc k obrazu svému. Zřejmě se řídí heslem, že se železo musí kout, dokud je žhavé. A po svatbě, která se uskuteční už za necelé dva týdny, by špatné návyky Jeho Výsosti změnila jen stěží.

CO SE U PRINCE ZMĚNILO?  

STRAVA
Hamburger s hranolky či velký obědový box z KFC. Že by si sám doma něco uvařil? Nikdy! Zato pravidelně pořádal »nájezdy« na lednici bratra Williama. S příchodem Meghan se vše změnilo. Kráska Harrymu připravuje především bezmasé pokrmy (sama je veganka), z jídelníčku vyřadila průmyslově zpracované potraviny a nahradila je zdravými alternativami. Když si pár chce dopřát romantickou večeři v restauraci, volí kvalitní italské podniky.



 ŽIVOTNÍ STYL
Je o něm známé, že si dříve rád vyrazil s přáteli na pivko, a dost často to končilo i fiaskem. Tomu Harryho snoubenka také učinila přítrž. Princátko seká latinu, alkoholu už se téměř nedotkne a dokonce i přestalo kouřit. Místo toho domů pořídilo výkonný mixér, v němž Meghan každý den připravuje smoothies z ovoce i zeleniny.

CVIČENÍ
Princ je bývalý voják, posilovna mu proto rozhodně není cizí. Meghan fitness centrum navštěvuje spolu s ním, mnohem radši má ale lehký ranní výklus v zahradách Kensingtonského paláce. K tomu Harryho zatím nepřesvědčila, nicméně povedlo se jí ho donutit, aby si s ní každé ráno zacvičil krátkou sestavu jógy.

OBLÉKÁNÍ
Dříve volil oblečení, v němž se cítil pohodlně. V jeho repertoáru nechyběly džíny, khaki kraťasy, pletené svetry a jednobarevná polo trika. Naházel to na sebe a vyrazil. Meghan do princova života naštěstí vnesla novou módní vlnu. Vídáme ho v  padnoucím obleku, který zdůrazňuje jeho štíhlou postavu, a co víc – svůj outfit často barevně sladí se snoubenkou.

PÉČE O ZEVNĚJŠEK
K princovu vzezření ve stylu starého mládence dříve hodně přispívala rozčepýřená čupřina a neupravované strniště. To je díky Meghan minulostí. Harry teď vousy pravidelně zastřihává. Navíc dokázal zkrotit i bujné kadeře, které si čas od času dokonce natuží pomádou.

PSYCHIKA
V roce 2017 Harry na veřejnosti poprvé prohlásil, že po smrti své matky Lady Diany musel vyhledat pomoc psychologa. Ačkoli tehdy ještě vztah s Meghan tajil, je zřejmé, že i v tomhle přiznání má prsty právě ona. Než se totiž kráska začala objevovat po Harryho boku, pravidelně na svém blogu publikovala inspirativní články, v nichž vyzývala k otevřenosti a sebedůvěře. Na princovi je navíc vidět, že je vedle Meghan šťastný a spokojený, jako nikdy před tím. A to je přece to nejdůležitější.

Královská veselka v číslech
* Své ano si princ Harry a Meghan Markle řeknou 19. května v kapli sv. Jiří na hradě ve Winsdoru.
* Pozváno je 4 040 hostů, o které se bude starat asi tisícovka číšníků.
* Vypije se na 16 000 sklenic šampaňského.
* Dort bude s citrónem, coby jarní. Obvykle se ale servíruje tradiční ovocný.
* Celkem 17 módních designérů prý bude navrhovat Meghaniny šaty. Podle sázkařů by mezi nimi neměla chybět ani britská svatební návrhářka Phillipa Lepley.  
* O výzdobu se postará 60 floristů, kteří připraví kolem 200 000 květinových aranží.
* Nebudou chybět bílé růže jako vzpomínka na zesnulou matku, princeznu Dianu.
* Po svatbě budou mít napilno především popeláři. Odhaduje se, že z ulic vyvozí 2,5 tuny odpadu.

Další informace o svatbě Harryho a Meghan najdete ZDE!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.