Smutná pravda o konci manželství Báry Basikové (55)! Jednou už to zažila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutná pravda o konci manželství Báry Basikové (55)! Jednou už to zažila…

Manželství Basikové a Poláka se rozpadlo.
Manželství Basikové a Poláka se rozpadlo. (Foto: M. Pátek, P. Machan, ara)

Pravý důvod rozpadu manželství Báry Basikové a Petra Poláka (39) oba úzkostlivě tají. Deník Blesk ovšem vypátral, že tím důvodem by mohly být exekuce, kterých má Polák na krku hned šest.

První exekuce na Petra poláka byla uvalena už před svatbou s Bárou Basikovou v roce 2006. Od té doby ovšem přibyly další. Dlužná částka zatím narostla na 145 903 Kč, ale Petr to už dvanáct let nijak neřeší. Přitom se zdá, že Petr polák nemá o práci nouzi. „Petr je nejen herec, ale také vyhledávaný produkční na volné noze. Dělá pro několik televizí,“ potvrdil Blesku jeden z jeho kamarádů.

O konci jejich manželství se spekulovalo už delší čas. "Mě už tyhle domněnky nebaví a spekulace nebaví. Jsem šťastná a tím bych to ráda uzavřela,“ tvrdila ještě loni v únoru Basiková. Jenže pár měsíců na to přišel tajný rozvod.

Navíc to není poprvé, co se Bára Basiková setkala s nepříjemnou finanční situací. Potíže měl i její bývalý manžel Jaromír Pizinger, ten prý bývalé manželce Evě Kopicové dlužil na alimentech na syna přes pět milionů korun.



Přečtěte si
jasnovidec01
6. 5. 2018 • 18:16

protože dementi z Blesku šťourají jen samou špínu???jsou zvyklí se hrabat ve sračkách a soukromí druhejch???

DWEI
6. 5. 2018 • 16:10

Přesně tak! Rozhodně exekuce není důvod jejich rozchodu a rozvodu...... Basikovou nemusím a už při jejich svatbě jsem si říkala, že za pár let bude pro Petra Poláka stará !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.