SEBEVRAŽDA V ULICI DNES VEČER: Kdo vypije smrtící koktejl?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

SEBEVRAŽDA V ULICI DNES VEČER: Kdo vypije smrtící koktejl?!

Sebevražda Adriany v Ulici
Sebevražda Adriany v Ulici (TV Nova)

Oblíbeným seriálem otřese další tragédie. Herečka Šárka Vaculíková (31) coby Adriana Pešková nejprve přišla manželovi Robertovi Bláhovi (Vuk Čelebić) na nevěru, pak přišla další rána v podobě jeho smrti při autonehodě. To všechno je na křehkou Adrianu příliš!

Osudem zkoušená Adriana si koktejl prášků a alkoholu namíchá už dnes večer. „Byly to těžké okamžiky. Opravdu jsem se snažila to tak prožít, až si ze mě kolegové začali dělat vyloženě srandu. Chodila jsem zachmuřeně po ateliéru a děsně se do toho vžívala. Martin Finger, který mi hraje tátu, chodil po place a šibalsky se na mě usmíval. Tak jsem pak povolila napětí,“ vzpomíná herečka na náročné natáčení.

„Dozvěděla jsem se to s předstihem, takže jsem se na to mohla připravit. My herci máme tyhle scény rádi, protože si můžeme sáhnout někam, kam si normálně nesáhneme. Je to o fantazii, to nás na tom baví. Čím víc je to pro nás neuchopitelné v normálním životě, tím zajímavější to je herecky,“ dodala.


Sebevražda v dnešní Ulici! Takhle si Adriana sáhne na život…

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.