Rytmus už na Daru zapomněl: Randí se sexy moderátorkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rytmus už na Daru zapomněl: Randí se sexy moderátorkou!

Rytmus prý sbalil krásku ze SuperStar.
Rytmus prý sbalil krásku ze SuperStar. (David Kundrát, Rolex, Breitling for Bentley, archiv)

Je to jen pár týdnů co oznámil rozchod jeden z nejoblíbenějších párů slovenského showbyznysu. Patrik “Rytmus“ Vrbovský (41) a Dara Rolins (45) sice tvrdili, že za jejich rozchod nemůže jiné zaláskování, ale nyní to tak nevypadá. Rapper prý totiž randí s krásnou moderátorkou SuperStar!

Rytmus randí s jedním ze dvou moderátorů SuperStar,“ řekl dle plusky.sk tajný zdroj eXtra.cz. Vzhledem k tomu, že ani u Leoše Mareše ani u Patrika Vrbovského není známé ani očividné to, že by byli na muže, je jasné že Rytmus chodí s Jasminou Alagič (28).

„Je to ona. Je krásná. Je to v začátcích, ale už spolu skutečně randí,“ dodal později zdroj pod nátlakem. Krásná cizinka, která momentálně moderuje nejúspěšnější pěveckou soutěž u nás, se prý nechala před časem slyšet, že na muže teď nemá čas a chce se soustředit na kariéru. Rytmus ji ale asi okouzlill natolik, že vše přehodnotila a rozhodla se poddat lásce. Co tomu asi říká Dara Rolins?!

Rytmus oznamuje, že se stal spoluvlastníkem slovenské XFN

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Labello
3. 5. 2018 • 23:15

Ježišmarja, ono to bude jako Dallas na pokračování! Mně je úplně jedno, s kým randí Rytmus nebo Dara. Ani jeden z nich nedokázal nic, aby si zasloužili pozornost veřejnosti.

mazd
3. 5. 2018 • 13:25

Pod jakým nátlakem asi zdroj byl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.