Brutální napadení číšníka: Jeho kámoši letí do Nizozemska! Drsná pomsta?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brutální napadení číšníka: Jeho kámoši letí do Nizozemska! Drsná pomsta?!

Ze záběrů se zdá, že se sedmi mužům nejprve postavil provozní restaurace.
Ze záběrů se zdá, že se sedmi mužům nejprve postavil provozní restaurace. (Foto Aha - David Malík, irozhlas.cz, PČR)

Přátelé a příbuzní číšníka Mirka, kterého brutálně napadli v Praze turisti z Nizozemska, se rozhodli vyrazit do zahraničí a vyšetřit napadení na vlastní pěst. Přesný plán sice tají, ale je logické, že pravděpodobně půjde o mstu za zranění kamaráda, který si možná ponese následky celý život.

Partička sedmi agresorů zmlátila 21. dubna číšníka v centru Prahy. Napadený Mirek stále leží na jednotce intenzivní péče. Policie cizince zadržela 23. dubna na pražském letišti. Dva z nich dle expres.cz policie uvalila do vazby a nyní je stíhá za těžké ublížení na zdraví, dalším třem policisté udělili podmínky a vyhostili je ze země, zbylé dva poté propustili na svobodu, kvůli tomu, že se bitku snažili spíše uklidnit a situaci vyřešit v poklidu.

Příbuzní a kamarádi Mirka nejsou spokojení s rozhodnutím vyšetřovatelů a tak se chtějí vydat do Nizozemska a útočníky si najít. „Uděláme teď akci pro Miroslava. On přesně ví, co děláme,“ prozradil agentuře ANP jeden ze známých. Co se bude v Haagu dít, až tam dorazí případní mstitelé? Půjde o drsnou rvačku ze msty a zadělají si tak také na problémy?!

 Číšník cizince upozornil, že nemohou pít vlastní alkohol. Ti ho surově zkopali

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.