Katy a Orlando: Rande u papeže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Katy a Orlando: Rande u papeže

Setkání s papežem.
Setkání s papežem. (Foto ČTK, Instagram, Profimedia.cz)

Po měsících dlouhých spekulací a tajných schůzek všude možně po světě (včetně Prahy) je zcela jasné, že zpěvačka Katy Perry (33) a herec Orlando Bloom (41) se dali znovu dohromady. O víkendu si společně užívali výlet do Vatikánu, kde se dokonce setkali i s papežem Františkem!

Kdo by si ale myslel, že s ním domlouvali tajnou svatbu, bude zklamán. V nejmenším státě na světě se zrovna konala konference o alternativních léčebných metodách a zpěvačka, která trpí záchvaty úzkosti, tu mluvila o výhodách transcendentální meditace.

Staronový páreček pak ruku v ruce proběhl nejkrásnější římské památky a vypadal opravdu zamilovaně. „Je to vážnější než kdy dřív,“ prozradil zdroj z okolí páru. Což konečně ﷯dokládají i nejčerstvější hercova slova o Katy. „Je to úžasný člověk. Když vás to zasáhne, tak nic nezmůžete. Nemůžete si vybrat, do koho se zamilujete,“ rozpovídal se Orlando a dodal, že ke Katy chová hluboké city.

Ani jejich rozchod v březnu 2017 nebyl způsoben nedostatkem lásky, důvodem byly prý hlavně jejich přeplněné diáře. Zřejmě ale nalezli cestu, jak práci a soukromí lépe sladit...

 Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.