Zastavili ji za rychlou jízdu: Děsivý nález ve vagíně řidičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zastavili ji za rychlou jízdu: Děsivý nález ve vagíně řidičky!

Anika Witt
Anika Witt (Foto metro.co.uk)

Rychlá jízda se jí stala osudnou. Anika Witt (27) z amerického Missouri byla policií zastavena za rychlou jízdu. Poté, co Aniku policie zastavila, nevěřila svým očím. Kromě drog na muže zákona čekalo jedno velké „překvapení.“

Byla natolik neopatrná, že se nechala policisty nachytat při rychlé jízdě. Podle deníku Metro! Našli muži zákona u mladé ženy drogy. Po podrobné prohlídce na policejní služebně muži zákonu u Aniky našli v podprsence heroin.

Drogy, ale nejsou největším prohřeškem sedmadvacetileté ženy. Policisté u ženy našli také zbraň (na snímku). Nabitou pistoli si dopadená schovala na velmi neobvyklé místo, do své vagíny! Není proto divu, že muži zákona z tohoto nálezu byli velmi překvapeni. Za držení drog a zbraně hrozí ženě až deset let odnětí svobody.

Zbraň

Policisté mladou ženu nezastavili poprvé. Již v minulosti byla chycena společně s Clintonem McDonaldem severně od Blooomingtonu. Při prohlídce auta policisté u dvojice našla heroin a extázi.

 

Přečtěte si
britva
2. 5. 2018 • 13:35

tvl, než tu bouchačku vytasí, tak je mrtvá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.