Bývalého parťáka k Schumacherovi nepustili! Důvod je zdrcující | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bývalého parťáka k Schumacherovi nepustili! Důvod je zdrcující

Michael Schumacher a Rubens Barichello
Michael Schumacher a Rubens Barichello (Foto: ara)

Michael Schumacher a Rubens Barichello  bývali parťáky a velmi dobrými kamarády. Není se co divit, že Barichello chtěl Schumachera vidět. Jenže nepochodil…

Michael Schumacher je už od roku 2013 upoután na lůžko a o jeho zdravotním stavu toho není příliš známo. Rodina mu platí tu nejlepší lékařskou péči, ale informace o jeho zdravotním stavu neposkytuje. Jen málokdo se k bývalému pilotovi formule 1 dostane.

I brazilský jezdec s italskými kořeny má za sebou zdravotní obtíže. Lékaři mu objevili nádor v krku, který musel být okamžitě odstraněn a právě tehdy si uvědomil, jak mu jeho kamarád Schumacher schází. „Když jsem se sám ocitl v únoru v nemocnici, říkal jsem si, že bych ho ještě velmi rád viděl, ale bohužel, nepodařilo se,“ uvedl Barichello pro brazilský portál globo.com.

„Jeho rodina mi řekla, že by to ani jednomu nepřineslo nic dobrého,“ prozradil smutný důvod, proč ho Schumacherova rodina ke kamarádovi nepustí.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.