Je libo kafíčko selfíčko? Račte si vypít sám sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Je libo kafíčko selfíčko? Račte si vypít sám sebe!

Video se připravuje ...

 Milujete kávu a rádi si fotíte »selfíčka«? Tak to si oblíbíte nový podnik v centru Prahy, kde vám »vytisknou« na pěnu nápoje váš i jakýkoliv jiný portrét! Cena za »vysrknutí« přítele či »ochutnání sama sebe« se pohybuje od 55 do 90 korun.

Nápad do Česka přinesli Michala Karpjaková (28) a Marek Adam (34). „S přítelkyní jsme to poprvé viděli na dovolené v Singapuru,“ řekl Aha! majitel kavárny Marek Adam. A jak vlastně celý proces funguje? Je to jednodušší, než to vypadá. „Nejdříve zákazníka vyfotíme, snímek se nám hned objeví na počítači. Pak ho odešleme do naší speciální 2D tiskárny. Potisk pěny trvá pět až sedm vteřin. Inkoust nahrazuje potravinářské barvivo. Funguje to vlastně jako klasický tisk na papír,“ uvedl dále Marek Adam

Vytiskne cokoliv
Pokud nemáte chuť upíjet sám sebe, můžete si na teplý nápoj nechat vytvořit cokoliv jiného. Podle majitelů nejvíce frčí čtyřnozí miláčci, loga firem, narozeninová přání nebo portréty vlastních dětí. „Fotografie nám mohou lidé poslat i na e-mail nebo pomocí QR kódů. My si to pak převedeme do našeho softwaru a vytiskneme stejně jako portrét,“ dodali majitelé Michala a Marek.

Víte, že...
...kromě různých druhů kávy si lidé mohou nechat vytvořit obrázky i na kakao či horkou čokoládu?

Na video z přípavy kávy s vlastním portrétem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.