Hvězda Peříčka uhořela i se synem (†2)! Tragédie zahalená tajemstvím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Peříčka uhořela i se synem (†2)! Tragédie zahalená tajemstvím

Při požáru rodinného domu v pražských Záběhlicích zemřela žena a dvouleté dítě, dalších 14 lidí z okolních domů bylo evakuováno.
Při požáru rodinného domu v pražských Záběhlicích zemřela žena a dvouleté dítě, dalších 14 lidí z okolních domů bylo evakuováno. (Foto: Hasičský sbor)

Před dvěma lety došlo v pražských Záběhlicích k požáru. Jeho následky byly tragické, na místě totiž byla nalezena mrtvá žena s dítětem. Vznik požáru je zahalen tajemstvím, policie došla k závěru, že o útok žháře zřejmě nešlo.

Požár v Hlavní ulici vypukl koncem února 2016. Na místě zasahovalo deset jednotek hasičů, ale i tak oheň stihl napáchat obrovské škody. Na místě bylo objeveno i tělo jedenačtyřicetileté zdravotní sestřičky Leony a jejího dvouletého syna. Lékař už jim nemohl pomoci.

Mrtvou ženu si však většina sousedů pamatuje hlavně jako pornohvězdu vystupující v pořadu Peříčko. Pátrání, které mělo zjistit, proč požár vypukl, ale nikam nevedlo. „Odborná znalecká zkoumání přesnou příčinu požáru neurčila, jako nejvíc pravděpodobná se jevila nedbalost při používání otevřeného ohně," vysvětlila mluvčí Andrea Zoulová s tím, že cizímu zavinění nic nenasvědčuje. "Vzhledem k uvedeným skutečnostem byl případ na konci května 2016 odložen,“ dodala mluvčí pro server TN.cz.



Přečtěte si
jajas
18. 4. 2018 • 14:11

Hmmmmm........a co tím chtěl básník říci? Teď po dvou letech....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.