Noční můra syna Bartošové (✝48): Teď mu jde o všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Noční můra syna Bartošové (✝48): Teď mu jde o všechno!

Artur Štaidl se jen tak nevzdává.
Artur Štaidl se jen tak nevzdává. (Foto: Martin Hykl, archiv Blesku)

Udržet si kapelu je v dnešní době nelehký úkol. Své o tom ví i syn zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (✝48). Krátce poté, co Artur Štaidl (21) začal se svou hudební skupinou sklízet úspěchy, objevil se i první problém. Tři členové metalové kapely Behind The Mirror odešli.

Kapelu se rozhodl opustit jeden ze zpěváků tzv. screamer Honza, ale také kytarista Petr a Nikita. „Je to velká ztráta, navíc když je to půlka kapely. Zbyl tu pouze čistý vokál Artur, baskytarista Vojta a bubeník Honza,“ stojí na stránkách skupiny, kterou založil Artur se svým spolužákem ze střední školy.

I přes odchod tři důležitých členů se ale Štaidl rozhodl, že hudební kariéru jen tak nevzdá. V celé sestavě odehrála kapela svůj poslední koncert tento víkend a podle všeho se mohou jejich příznivci těšit na spoustu novinek.

„Nová sestava je už připravená a v brzké době ji v podobách fotek i představíme. Čeká nás konečně i nahrávání. Hudba, kterou budeme teď dělat, je jiná. Přidalo se více na elektronice místo symfonických nástrojů, zároveň se i přitvrdilo,“ uvedl Štaidl podle Super.cz na svých stránkách.

Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
18. 4. 2018 • 08:53

To jsou ale slinty na koberec! Kdyby Arturovi rozkopali chodník před barákem - a zrovna na 4. výročí úmrtí Bartošové, bylo by to bezcitné gesto vůči zoufalému mladíkovi? Fakt už si utíráte nos židlí, bulváři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.