Dav napadl dva policisty...řešili nehodu opilce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dav napadl dva policisty...řešili nehodu opilce

Vyšetřovatelé u azylového domu v Domažlicích.
Vyšetřovatelé u azylového domu v Domažlicích. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Začalo to vulgarismy, skončilo násilím. Dav v Krupce na Teplicku napadl policistku a policistu, kteří řešili dopravní nehodu opilého řidiče. Pak došlo na strkance a útok pěstí.

Na pomoc kolegům musely v úterý přijet další hlídky. Žena v uniformě byla převezena záchrankou na chirurgii teplické nemocnice. Její kolega utrpěl drobná poranění. „V souvislosti s útokem jsme zadrželi dvě osoby. Kriminalisté nyní pracují na objasnění bližších okolností případu,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Opilec s 1,9 promile v krvi naboural dvě auta a za volantem seděl bez řidičského oprávnění. Způsobil škodu za 45 000 korun.

Muže zákona postřelil

Napadení policistů se množí, v úterý postřelil dva z nich psychicky nemocný muž (†34) v azylovém domě v Domažlicích. Hlídka tam byla přivolána, když utekl ze sanity, která ho měla převézt do nemocnice. Muž se dokázal zmocnit jejich služební zbraně a oba policisty postřelil do ruky. Pak spáchal sebevraždu. Jak jim dokázal vzít zbraň setří inspekce bezpečnostních sborů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.