Herz (†83): Před smrtí se setkal se záhrobím! Povolal i vymítače ďábla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herz (†83): Před smrtí se setkal se záhrobím! Povolal i vymítače ďábla...

Režisér se odebral na onen svět v neděli.
Režisér se odebral na onen svět v neděli. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Se světem mrtvých není radno si zahrávat! O tom se několik let před smrtí přesvědčil režisér Juraj Herz (†83). Mistr hororu musel sám povolat vymítače ďábla, aby ho zbavil ducha!

Duchařský zážitek se odehrál při natáčení filmu T.M.A. v městečku Valeč v západních Čechách. „Ten dům byl nějakým způsobem divný. Já jsem hluboce nevěřící na takové věci, ale občas se tam dělo něco nečekaného,“ vzpomínal režisér, který na vlastní kůži zažil to, co měl ve scénáři. Představitel hudebníka Marka Ivan Franěk (53) totiž také objevoval děsivá tajemství budovy, do které se právě nastěhoval, a setkával se tam s nadpřirozenými jevy.

Jelikož přítomnost čehosi tajemného a nevysvětlitelného nevnímal jen Herz, povolali dokonce profesionála na paranormální jevy! „Přivedli jsme tam i vymítače ďábla, který nám řekl, že se tam někdo oběsil a že tam jeho duše stále je!“ prozradil před lety režisér, který si od začátku své kariéry zahrával s hororovými tématy.

 Rozhovor s režisérem Jurajem Herzem, který s ním natočili na MFF Karlovy Vary 2010

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.