Úplně nová Kate Zemanová! Jak se vám líbí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Úplně nová Kate Zemanová! Jak se vám líbí?

Kate velmi ráda mění styl oblékání i barvu vlasů.
Kate velmi ráda mění styl oblékání i barvu vlasů. (Foto: Blesk Jan Tůma, Alexandr Malachovský, Ladislav Křivan, Martin Pekárek, Zbyněk Pecák, ara)

Během inaugurace svého tatínka a prezidenta republiky Miloše Zemana  (73) jeho dcera Kate (24) zazářila ve žlutých šatech. Nyní Kate vyrazila do Štrbského plesa, kde je její tatínek na státní návštěvě Slovenska, a jen málokdo by si nevšiml její nové image!

Jelikož se Kate příliš na veřejnosti neobjevuje, poté, co se ukázala během letošních prezidentských voleb, strhla na sebe velkou pozornost. Nejenže každý sledoval její pohyb, ale také to, jak se Kate oblíká.

Jako dcera prezidenta republiky by měla vždy vypadat naprosto dokonale, ale to se tentokrát Kate opravdu nepovedlo. Na Slovensko dorazila v oblečení, které jí přidalo pár nemilých kilogramů navíc. A aby toho nebylo málo, svetr, který Kate ubral na kráse, si navíc na hrudi čímsi pokapala.
Dcera prezidenta republiky je známá tím, že velmi ráda mění vzhled. Několikrát změnila nejen střih, ale také barvu vlasů. Kate svou blond hřívu obarvila například na zrzavo, tmavě hnědou a dokonce i na černou. Je to úplný chameleon!

Anketa

Líbí se vám současná vizáž Kateřiny Zemanové?
Celkem 581 hlasujících


 Na video s Kate Zemanou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
26. 4. 2018 • 10:27

Preco maju Cesi tendenciu sa vzdy po niekom opicit??? Ked je raz pokrstena Katerina, tak ju volajte tak ako normalne cesky Katka, Kacena....a nie Kate. Je to trapne a smiesne zaroven.

-bello-
7. 4. 2018 • 23:17

mnpv no tě pic! To se jako měla v UK naučit oblíkat ? Tam?? Od nich ?!!! To by si dala !

mnpv
7. 4. 2018 • 19:13

Vypadá jako špatně oblečená dýně. Evidentně ani v UK nic nepochopila, nic se nenaučila. Rozplizlá jako rodiče.

karkulka_z_lesa
7. 4. 2018 • 12:03

a tebe sukali uz v brise tvojí mámy, ty chudinko!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.