Herec z Ordinace Jackuliak: Tragická smrt milované osoby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec z Ordinace Jackuliak: Tragická smrt milované osoby

Ján Jackuliak v Ordinaci v růžové zahradě 2
Ján Jackuliak v Ordinaci v růžové zahradě 2 (TV Nova)

Slovenský divadelní a filmový herec Ján Jackuliak (39) nedávno oznámil radostnou zprávu.  Společně se svou manželkou Barborou čekají první dítě.  Radost však vzápětí vystřídal smutek. Herce, který se českým divákům dostal do podvědomí díky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 zjistil smutnou zprávu.  Jeho sestra Janka, která žila ve Švýcarsku, zemřela.

Rodina herce momentálně prožívá velmi těžké a smutné období. Odchod milované Janky všechny velmi zasáhl. „Žiadne slová nemôžu vyjadriť smútok. Janka navždy ostane v mojom srdci, plačem,“ napsala hercova maminka Vierka.

,,Janke praskla najväčšia mozgová tepna. Ako pred rokmi aj môjmu manželovi, ktorého vtedy našťastie zachránili. Ona však bola vo Švajčiarsku, tak jej nemal kto pomôcť. Veľká bolesť,“ svěřila se pluska.sk maminka herce. Přesto, že Janka žila ve Švýcarsku, byla v Lučenci velmi oblíbená a dokonce před patnácti lety na základní škole v Halíči vyučovala němčinu.
,,Bola tá nádherná a veľmi príjemná žena, pre rodinu je to obrovský šok, všetci sú z jej náhlej smrti zdrvení,“ řekl zdroj pluska.sk, který nepřál být jmenován. Poslední rozloučení proběhne 13. dubna v Lučenci.



Přečtěte si
pelagie
6. 4. 2018 • 12:02

Seriál Vyprávěj, posledně Ordinace

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.