Felix mluví o rozvodu: Dáda se zlobí! Tvrdé varování právníků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Felix mluví o rozvodu: Dáda se zlobí! Tvrdé varování právníků

Dagmar Patrasová i Felix Slováček by rozvodem přišli o majetek.
Dagmar Patrasová i Felix Slováček by rozvodem přišli o majetek. (Foto: Blesk - Karel Kopáč, Jan Tůma	)

Vše, co za 35 let manželství nahospodařili, by přišlo vniveč! Dáda Patrasová (61) a Felix Slováček (74) neuzavřeli předmanželskou smlouvu, a proto je jejich majetek společný. Kdyby se nedohodli o dělení, může soud nařídit prodej!

Cena vily se zahradou v lukrativní oblasti Prahy 10 se pohybuje podle momentální situace na hranici padesáti milionů korun. Zrekonstruovaná chalupa s bazénem v Českém ráji má hodnotu nejméně šesti milionů. A zavedenou uměleckou agentura, která je na trhu přes dvacet let, lze odhadnout na deset milionů. Polovina ze 66 milionů je 33. Pokud Dáda nebo Felix tuto sumu na soukromém účtu nemají, aby expartnera vyplatili, jsou oba nahraní!


„Když si manželé pořídili dům a chalupu za trvání manželství a ze společných peněz, dělí se vše na polovinu,“ sdělil deníku Aha! renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý. „Pokud se rozvádějící pár neshodne na řešení, jak s majetekem po rozvodu naloží, může soud nařídit i odprodej,“ potvrdil. Takový nucený prodej pak nemusí respektovat nejvyšší tržní cenu.

Podle informací Aha! už právník, s nímž se Slováček podle důvěryhodného zdroje tajně radil o rozvodu kvůli milence Lucii Gelemové (35), muzikanta upozornil, že by pro něj mohl mít drtivé ekonomické následky. Felix sice patří mezi špičkové hudebníky, ale začínat v pětasedmdesáti od píky není jednoduché. Dáda je na tom lépe, po rodičích totiž zdědila osminu domu poblíž Karlova náměstí. Patří jen jí, Felix na ni nemá nárok.

Slováček mlží, Patrasová zuří
Felix Slováček chce podle informací Aha! podat žádost o rozvod ještě letos. „Připravuje se na bitvu svého života,“ prozradil důvěryhodný zdroj. I když doma tvrdí opak, v rozhovoru s Lubošem Xaverem Veselým (49) pro internetovou televizi XTV.cz saxofonista prohlásil: „Ten vztah končí!“ Dádu to vytáčí. „Hraje to na obě strany! Zřejmě říká něco jiného mně a něco jiného paní Gelemové,“ zlobí se Patrasová, která je stále ještě jeho zákonitá manželka.

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.