Vážná nemoc hvězdy kriminálky Anděl: Dojemný vzkaz rodiny na JIP | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vážná nemoc hvězdy kriminálky Anděl: Dojemný vzkaz rodiny na JIP

Jako jediná dáma v pánské společnosti Kriminálky Anděl
Jako jediná dáma v pánské společnosti Kriminálky Anděl (Dana Kolářová)

Herečka Helena Dvořáková (39) alias psycholožka Jana Chládková z Kriminálky Anděl leží podle zjištění Blesku na neurochirurgii s vážným onemocněním hlavy!

Herečka měla na festivalu Prix Bohemia Radio převzít Cenu Thálie za nejlepší herecký výkon v rozhlasové hře Hilda. Bohužel ji ale zradilo zdraví a Helena Dvořáková (39) skončila na nemocniční JIPce!

Je mi líto, že dnes večer nemohu být tady, ale můj zdravotní stav mi to nedovoluje,“ omluvila se herečka ústy své sestřenice Ivety, která si cenu převzala. „Chtěla bych Helenu tímto způsobem moc pozdravit do nemocnice v Českých Budějovicích a poslat jí alespoň na dálku strašně moc energie a síly,“ vzkázala ji za celou rodinu Iveta.



Přečtěte si
antonuis.j
28. 3. 2018 • 12:28

Demence pisálků z AHA! je bezbřehá a nekonečná.. Měl jsem za to, že debilnější a horší být nemohou, ale jejich pseudočlánky bez hlavy a paty čím dál víc plné hrubic dokazují, že mohou. Evidentně nemají vystudovanou ani svou pomocnou školu a je jasné, že kritériem při výběru do redakce je co nejnižší IQ.. Onemocnění hlavy je jen další lejno v jejich žumpě, ti debilové netuší ani ň o ničem, úchylní smradlavci. Nemocné hlavy mají totiž oni, papíry na hlavu zjevně také, nulové vzdělání a k tomu imbecilitu...

-bello-
27. 3. 2018 • 01:10

Co je dle AHA vážné " onemocnění " hlavy ? Omdlím z těch diagnóz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.