Spielberg oznámil: Indiana Jones se vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Spielberg oznámil: Indiana Jones se vrací!

Americký filmový herec Harrison Ford (72) se zranil při čtvrteční nehodě malého historického letadla, s kterým havaroval na golfovém hřišti v okolí Los Angeles.
Americký filmový herec Harrison Ford (72) se zranil při čtvrteční nehodě malého historického letadla, s kterým havaroval na golfovém hřišti v okolí Los Angeles. (Reuters, ČTK)

Nejslavnější archeolog světa se vrací na scénu! Americký režisér Steven Spielberg (71) potvrdil, že příští rok v dubnu začne natáčet pokračování Indiana Jonese. Dobrodruha v klobouku a s bičem ztvární už popáté Harrison Ford (75).

V době natáčení bude Fordovi 76 až 77 let... Je tedy jasné, že většinu kaskadérských kousků, jimiž jsou série proslulé, za něj udělá kaskadér nebo filmové triky. Natáčet se bude ve Velké Británii. „Už se těším na spolupráci s herci, na štáb, ale i na fish and chips,“ oznámil Spielberg.
Scénáře se opět ujme David Koepp, jenž pracoval už na předchozím dílu Indiana Jones a království křišťálové lebky. Půjde však o vůbec první z filmů, k němuž námět nenapsal režisér George Lucas (73). Premiéra je plánována na 10. července 2020.

Na video s Harrisonem Fordem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.