Petr Spálený: Strach o zdraví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Spálený: Strach o zdraví

Zpěvák Petr Spálený.
Zpěvák Petr Spálený. (Foto Aha! – Marek Pátek )

Pořádně si naložil! Zpěvák Petr Spálený (73) slaví letos 50 let na hudební scéně. A rozhodl se proto vyjet na turné. Jeho blízcí proto o něj mají strach! Spálený měl přes dva roky problémy s bederní páteří, ke kterým se přidaly neurologické potíže.

Vůbec nevystupoval, ležel doma a bral léky. Loni se ale jeho stav zlepšil… „Už mě zase baví žít! A proto jsem se rozhodl letos připomenout mé výročí vstupu na hudební scénu. A jako hosta jsem přizval moji manželku Milušku Voborníkovou,“ prohlásil Petr. Jenže je to právě Miluška, která má o svého muže strach. „Práce je pro něj lékem! Nemůžu mu ji zakazovat, ač mám o něj strach, “ svěřila. Někteří tvrdí, že Spálený koncertuje kvůli penězům. To ale zpěvák vyvrací. „Koncertovat bych nemusel, protože mě živí tantiémy. To živé hraní a zpívání mě ale strašně baví,“ tvrdí Spálený. Turné začalo minulý týden a skončí 29. září v Heřmanově Městci



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.