S autem vzal zloděj i její dceru: Holčička (†2) se utopila v řece! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

S autem vzal zloděj i její dceru: Holčička (†2) se utopila v řece!

Malá Kiara byla nalezena mrtvá.
Malá Kiara byla nalezena mrtvá. (Foto: Twitter, ara)

Když Kim Rowlands vyrazila s malou dcerkou Kiarou na nákup, netušila, jak tragický bude mít tento výlet konec. Ani se totiž nenadála a její vůz byl ukraden i s dcerou na zadní sedačce. I přes velkou snahu rodičů i policie byla nalezena pozdě, za dvě hodiny byla nalezena mrtvá.

K tragédii došlo ve městě Cardigan ve Walesu. Zoufalá matka okamžitě kontaktovala policii a o pomoc požádala i přátele na sociálních sítích. Do akce byla nasazena i helikoptéra a dá se říci, že díky sociálním sítím Kiaru hledalo celé město.

Po dvou hodinách byl vůz nalezen, jak se potápí do místní řeky Teifi. Záchranáři se okamžitě pokusili dívenku z ledové vody zachránit, ale bylo už pozdě. Kiara byla po smrti. „Děkujeme všem, kteří nám pomohli. Největší poděkování patří záchranářům, kteří skočili do řeky, a taky policistům, kteří udělali vše, co bylo v jejich silách. Kiara měla úžasný, ale příliš krátký život,“ napsal na Facebook její zdrcený otec. Případ stále šetří policie, není totiž jasné, zda šlo o cílený únos nebo náhodu.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.