Prachařová po porodu: TRAPAS v plavkách odhalil rodinné tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachařová po porodu: TRAPAS v plavkách odhalil rodinné tajemství!

Agáta odhalila rodinné utrpení.
Agáta odhalila rodinné utrpení. (Tonda Tran)

Agátě Prachařové (32) se opět podařilo rozvířit vody nejen na sociálních sítích. Půl roku po porodu se Prachařová odvážila ukázat na přehlídce. Modelka od porodu druhého dítě ušla dlohou cestu a zhubla 20 kilo, čeho se ale nezbavila, jsou nehezké modřiny na jejím těle.

„A co mají proboha znamenat modřiny? To by si jako modelka s tak dlouholetou praxí mohla snad odpustit, ne?“ píše slečna podle extra.cz na sociální síti k jedné z mnoha fotek Prachařové. A není jediná, modřin si všiml snad každý a modelka se stala terčem mnoha nehezkých posměšků.

Modřinami Prachařová trpí kvůli špatné srážlivosti krve celý život. „Máme to všichni v rodině. Udělají se mi, jen když projdu kolem zdi…“ řekla modelka Blesku, s tím, že to není jediná přičina, proč se na jejím těle objevují modřiny.
„V těhotenství se mi udělaly nebezpečné pihy a před dvěma týdny jsem byla na vyndání stehů a mám z toho modřiny,“ dodala Prachařová Blesku a tím snad umlčela všechny nehezké komentáře tykající se modřin. Jinak je její postava na maminku dvou dětí skvělá a i přesto, že není ideální, je vidět, že na sobě Prachařová maká.

Prachařová si vedle výchovy dvou děti a starostí o manžela Jakuba Prachaře (34) najde čas i NA běhání a pravidelné cvičení pod dozorem profesionální trenérky. „Cvičím hodně a mám skvělou trenérku, která vyhrála třetí místo na olympiádě v hodu diskem. Je hodně tvrdá a nedá na nějaké výmluvy, jako že mi není dobře. Jak byla profesionální sportovkyně, tak mi jen řekne: Nekňourej, nežer a cvič!," řekla Prachařová podle Super.cz. I přesto, že je modelka teď o dvacet kilo lehčí, stále není spokojená a chtěla by ještě zhubnout tři kila.

 Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně?

Video se připravuje ...




Přečtěte si
Ellen
24. 3. 2018 • 07:48

Tomu říkáte modelka??? Jestli dobře vidim,je to šeredná a pitomá husa která se nevidí v zrcadle !!!Jedině může dělat modelku v bordelu to nejlíp umí že Agatko???

majojo
20. 3. 2018 • 23:51

A já zas, že není úplně blbá, aby si ty flekance nezamázla nebo neupravila fotoshopem. Nebo je to další příspěvek k propagaci "jinakosti?" Tak to se mohla rovnou narodit jako pelšatý zakrslý albín s Downovým syndromem - a dneska by byla za hvězdu.

-bello-
20. 3. 2018 • 23:30

emanuel jo, Vídeň ! Tam se má Agátka jak v ráji.Je to tam plný " samců", po kterých ještě rády hrábnem, jak nám vzkázala moudro matka stará Žíla .

-bello-
20. 3. 2018 • 23:25

Zapomněla špulit puinku a la kačer, ale možná botox, když kojí zakázali.Jenže nesmí ani hulit, nikotin přechází do mat. mlíka.Blbčin celoživotní zájem je : být hubená, nebo aspoň štíhlá, nejíst, motat se na mole.Kolik zaplatil Hanych těm v porotě, kteří pro tohle dibný tělo s hnusnýma nohama a ptačím mozkem zdvihli ruku? Vadí mi, že máme ministra, který má v rodině tuhle lůzu! Dcerunku i matinku, jedno je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.