Moderátorka Kristina Kloubková: Představila dceři nového »tátu«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Kristina Kloubková: Představila dceři nového »tátu«!

Kristina s Vaškem, bez kterého nyní neudělá ani krok.
Kristina s Vaškem, bez kterého nyní neudělá ani krok. (profimedia.cz)

Již několik měsíců září Kristina Kloubková (41) štěstím. Kde se objeví, tam má po boku svého nového přítele, tanečníka a choreografa Václava Kuneše (42). Dokonce ho už představila i pětileté dceři Jasmínce... Nešlo to jinak!

„Děti jsou hrozně zvídavé a umí to s elektronikou kolikrát lépe než my. Dcera se mi podívala do mobilu a našla tam fotky Vaška,“ svěřila deníku Aha! novácká moderátorka. Takže hned musela malé dcerce vysvětlovat, co je to za pána... „Samozřejmě se ptala, kdo to je. Zrovna jsme probírali školu, tak jsem jí řekla, že spolužák a postupně jí to začala vysvětlovat,“ prozradila Kloubková, která skutečně chodila s Kunešem do školy.


„Jasmínka s Vaškem se už poznali, jsou ohromní kamarádi a moc si rozumí, jsem za to velmi ráda. Vašek má také dceru, těším se, až ji poznám. Je jí deset let, ale žije s maminkou v Japonsku, takže to určitě nebude hned,“ prozradila Kristina, která se netají tím, že prožívá jedno z nejlepších období svého života.

S dcerou mluví anglicky
Exmanželka Václava Kuneše je japonská tanečnice. Seznámili se v Nizozemsku, kde měli společné angažmá. Po návratu do Prahy se rozešli a žena se i s malou Aine vrátila do svého rodného Japonska. Otec s dcerou komunikuje anglicky. „Nemáme spolu vybudovaný český vztah, ale anglický. Česky už neumí, ale to mi vůbec nevadí, já jsem žil v jiném jazyce polovinu života, takže to beru jinak,“ svěřil v rozhovoru pro server operaplus.cz zakladatel tanečního souboru 420PEOPLE.

Na video s Kristinou Kloubkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.