Tajemství Pilarové: Neuvěříte, komu sháněla zlato! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Pilarové: Neuvěříte, komu sháněla zlato!

Zpěvačka Eva Pilarová
Zpěvačka Eva Pilarová (David Malík, Martin Hykl)

V sobotu se konala velká sláva ve Španělském sále Pražského hradu. Vendula Pizingerová (46) uspořádala koncert k nedožitým 80. narozeninám legendárního skladatele a jejího bývalého muže Karla Svobody, a zároveň také benefiční koncert nadace Kapka naděje, který se konal v rámci Febiofestu. Na akci zazpívala například Eva Pilarová (78), která se dokonce pochlubila zajímavou historkou.

 „Karel za mnou na konci 60. let přišel s tím, že by se chtěl oženit s Hankou, jeho první ženou. Ale že nemají zlato na prstýnky, tehdy vůbec nebylo, a také byt… Tak jsem jim zlato sehnala a byt také. Paradoxní je, že od té doby mi Karel už žádnou písničku nenapsal,“ vyprávěla Blesku zpěvačka.

Kromě povídání na pódiu také vyšvihla Svobodův hit Hrom aby do tebe lásko. Pozvaní si mohli kromě Pilarové poslechnout Hanu Zagorovou, Pavla Vítka nebo Moniku Absolonovou. Dle získaných informací se ve Španělském sálu vybralo 600 tisíc korun pro nemocné děti. Bravo!

 Eva Pilarová: Rakovina mi změnila pohled na život! Dávali mi rok a půl života!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.